Ain Salsabila's FotoPage

By: Ain Salsabila Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Aug-2009 00:06 Email | Share | | Bookmark
I have no Idea

... tak de idea lagi.. nanti lah tulis balik


Friday, 21-Aug-2009 00:06 Email | Share | | Bookmark
I have no Idea

model tudung Fareeda
 
 
View all 5 photos...
... tak de idea lagi.. nanti lah tulis balik


Friday, 6-Feb-2009 03:40 Email | Share | | Bookmark
Kedatangan Orang Baru

 
 
 
View all 6 photos...
Segala puji bagi Allah yang telah datangkan orang baru dalam hidup kami.. Ain Salsabila mendapat Adik girl sejak sebulan lalu 18/12/2008. Beratnye kurang sikit je dari Ain. Kalau Ain dahulu 3.92 kg, adik Zanjabila pula 3.8 kg.


Wednesday, 13-Aug-2008 00:11 Email | Share | | Bookmark
Sape baby ni??

merahnye mak ngah!
ni, beg ibu ke beg kakak?
sedapnye..
View all 12 photos...
sapa baby ni? kakak..kakak.. tak tau yg dia masa kecik lu.. katanya tu najmi..


Friday, 28-Mar-2008 07:10 Email | Share | | Bookmark
Playground

 
 
 
View all 5 photos...
Lama jugak tak post apa-apa perkembangan terkini. Tak ade Idea dicampur pulak tak sempat nak online adalah alasannya. maklumlah bila dah ada kat Malaysia ni susah sikit. Nak langgan Streamix pun pikir belum habis lagi. kalau kat Manchester hari tu tak perlu pikir panjang sangat coz hanya GBP15 jer per month. tapi kat sini paling tidak pun mesti ade RM70.

So, hari ni pun tak de nak cite panjang-panjang. saje nak kongsi gambar mase gi main kat playground kat pantai kuala Kerteh. masa tu kebetulan ayah dan ibu balik awal dari skolah. biasanya kat maghrib bari sampai kat umah. sebab tu susah nak jalan-jalan. tapi hari tu memang syok gile. main pun tak sempat puas.. tup..tup... dah nak maghrib.. tapi ok lah kan. paling tidak pun dapat jugak sorak-sorak..
ok, jumpa lagi.. wassalam


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net